Pritožba turistični agenciji

1. Letalo je zamudilo na Brniku skoraj 3 ure, baje smo čakal vašega vodiča, ker je mel izpit na faxsu.

 

2. Na letalu ni mrzlega piva, matral jih je baje hladilnik. Neprijazna stevardesa, na viski sem čakal 1 uro! Razlog: turbolenca – vseeno mi je za njen problem, bolniško, če ne more delat!

4. Ob prihodu v Šarm El Šejk je bilo svinjsko vroče, na to me ni nihče opozoril.

 

5. Hotel – če se mu sploh lahko tako reče, recepcija ledena zaradi klime, ženo je takoj začela boleti glava, v recepciji pa mi je nek črnc v smešni uniform hotel ukrasti vso prtljago. Takoj sem mu primazal eno krepko in mu pojasnil po Slovensko.

 

6. Sobo smo čakali cele 3 ure, ker so morali pospraviti WC, ker so ga neki angleži čisto posrali.

 

7. Spali smo zelo slabo saj je žena ves čas kašljala zaradi klime v sobi, za eno noč sem jo ugasnil in
zbudili smo se pri 42°C v sobi!

 

8. Sem šel v recepcijo in jim v slovenščini jebu kamelo, pa so mi pol ponujal neke slaščice za bonus.

 

9. Zajtrk je bil zanič! Niti ene baklave ne znajo narest, kava je samo za pujse, s sokovi bi lahko sladkorno fasou v enmu tednu, voda pa še za WC splaknit ni dobra!

 

10. Katastrofalen bazen! Čudne vijugaste oblike, niti vedel nisem kje bi šel vanj! Klora je bilo pa toliko, da sem imel ustnice kot malancani, žene pa bolje da ne omenjam, 2 dni je bila v sobi zaradi razžrte kože.

 

11. Na bazenu je ves čas nekdo za nami hodil z brisačam, pol smo se mal stepli pa je nehal.

 

12. Plažo smo našli po treh dnevih, a ne znate dati kakšen zemljevid zraven, ker jaz se nebom jebu dol z arafati, ki ne znajo nobenga jezika.

 

13. Vodiča nismo videli 3 dni, baje je bil z enimi turistkami dan in noč.

 

14. Priporočate izlete po vroči mivki, da sem dobil opekline na podplatih, ker je žena pozabila papuče v Fužinama v Ljubljani.

 

15. Potapljal sem se na koralah in urezal v roko. Ne zna nihče prej povedati, da so ostre kot svinja?

 

16. Na večerji smo se skoraj zastrupil, žena pa zadavila z nekimi škampi ali kaj je to, a neznajo povedat prej, da se je samo repke ne pa celo žival.

 

17. Zadni dan sem izvedel, da imamo All inclusive, hvala vam, pijačo smo kupovali v hotelski trgovini, draga kot svinja, sploh wiski!

 

18. Letalo spet zamujalo kot svinja, slišali smo, da zaradi vremena nad Grčijo! Pisda pilotovska, ne zna zaviti okoli Grčije?

 

19. Na letalu spet ista štala. Grde stevardese, toplo pivo, wiskija pa je zmanjkalo, mater vam pijansko Slovensko drunken